Jump to content


Photo

Zero Hour Log in Problems

zero hour login issue

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Dynamite_Daf

Dynamite_Daf
  • New Members
  • 2 posts

Posted 12 August 2014 - 02:32 PM

I HAVE READ THE HOW-TO THREAD

 

Game Version: The First Decade

Operating System: Windows 7 Sp1

 

I get the error message lost connection to cnc generals zero hour online every time i try to log on and i get booted offline after a few seconds.

 

Here is my cnc-online log:

----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Zero Hour
Zero Hour Install Path: C:\Program Files (x86)\EA Games\Command & Conquer The First Decade\Command & Conquer™ Generals Zero Hour\
Discovered Zero Hour TFD version
Started game with: "generals.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Zero Hour. Detaching...
Found game.dat process. PID 3860
*** Starting hostname hooking routine ***


----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Zero Hour
Zero Hour Install Path: C:\Program Files (x86)\EA Games\Command & Conquer The First Decade\Command & Conquer™ Generals Zero Hour\
Discovered Zero Hour TFD version
Started game with: "generals.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Zero Hour. Detaching...
Found game.dat process. PID 38604724
*** Starting hostname hooking routine ***

 

 

Any ideas how to solve this?

 

Thanks
 

Attached Thumbnails

  • Zero Hour Log in Problem.png


#2 ElKlinko

ElKlinko
  • Members
  • 9 posts
  • Location:Germany

Posted 12 August 2014 - 06:48 PM

Hey, i got the same problem...until today all was fine. Played lots of games online, all was working. But now i can't login anymore. I get the message "Lost Connection to Server" everytime i try to login....Some idea what i can do?



#3 Pleased

Pleased
  • Members
  • 43 posts
  • Location:Germany

Posted 12 August 2014 - 07:11 PM

Hey, i got the same problem...until today all was fine. Played lots of games online, all was working. But now i can't login anymore. I get the message "Lost Connection to Server" everytime i try to login....Some idea what i can do?

 

 

you have to post the same what Dynamite_Daf posted!

especcially the log


ws.jpg


#4 ElKlinko

ElKlinko
  • Members
  • 9 posts
  • Location:Germany

Posted 12 August 2014 - 07:22 PM

----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Zero Hour
Zero Hour Install Path: D:\Spiele\Zero Hour\
Started game with: "generals.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Zero Hour. Detaching...
Found game.dat process. PID 5876
*** Starting hostname hooking routine ***


#5 ElKlinko

ElKlinko
  • Members
  • 9 posts
  • Location:Germany

Posted 12 August 2014 - 07:36 PM

The interesting thing is, Spymaster says that im online...perhaps that's the problem?



#6 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,687 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 12 August 2014 - 08:51 PM

Yes, that is a sign of the problem. 

 

It's part of the fix we are currently testing. 


No fuel left for the pilgrims


#7 Dynamite_Daf

Dynamite_Daf
  • New Members
  • 2 posts

Posted 13 August 2014 - 05:33 PM

Just want to say thanks for the reply's

I no you are trying your best to fix all issues and i can't wait to get back online:)



#8 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 13 August 2014 - 05:36 PM

If it hangs at one nickname, you could try to login with another for the time being.


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users