Jump to content


Photo

Kanes Wrath - backed server lost


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 KaktitsM

KaktitsM
  • Members
  • 8 posts

Posted 23 December 2014 - 12:15 AM

I HAVE READ THE HOW-TO THREAD

 

 
Normal version of the game.
When I try to log in from in-game menu I get a lost backend server error. At first I tried to log in with non-special characters in my username, becasue I have non-english chars in my facebook name and I didnt know if it would recognize those, but it showed a simple "could not find.." error. Now I tried with the actual special characters and, to my wonder, it recognized the username (and password and ID).. i guess, because the next error I get is the lost backend server connection.
I tried waiting to see if server comes back online, but nothing seems to change and from what I gather at the website, some people are online.
Windows 8.1 OS.
 
 
----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Kane's Wrath
Kane's Wrath Install Path: C:\Program Files (x86)\C&C3KW\
Started game with: "CNC3EP1.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Kane's Wrath. Detaching...
Found game.dat process. PID 4844
*** Starting CA public key patching routine ***
CA public key is expected value.
Successfully patched CA public key.
*** Starting hostname hooking routine ***
Injecting DLL into game.dat process...
Result of injection: Code -1073741582
 
 
----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Kane's Wrath
Kane's Wrath Install Path: C:\Program Files (x86)\C&C3KW\
Started game with: "CNC3EP1.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Kane's Wrath. Detaching...
Found game.dat process. PID 48443212
*** Starting CA public key patching routine ***
CA public key is expected value.
Successfully patched CA public key.
*** Starting hostname hooking routine ***
Injecting DLL into game.dat process...
Result of injection: Code -1073741582
 
 
----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Kane's Wrath
Kane's Wrath Install Path: C:\Program Files (x86)\C&C3KW\
Started game with: "CNC3EP1.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Kane's Wrath. Detaching...
Found game.dat process. PID 484432122404
*** Starting CA public key patching routine ***
CA public key is expected value.
Successfully patched CA public key.
*** Starting hostname hooking routine ***
Injecting DLL into game.dat process...
Result of injection: Code -1073741582
 
 
----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Kane's Wrath
Kane's Wrath Install Path: C:\Program Files (x86)\C&C3KW\
Started game with: "CNC3EP1.exe "
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Kane's Wrath. Detaching...
Found game.dat process. PID 4844321224044936
*** Starting CA public key patching routine ***
CA public key is expected value.
Successfully patched CA public key.
*** Starting hostname hooking routine ***
Injecting DLL into game.dat process...
Result of injection: Code -1073741582
 


#2 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,567 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 23 December 2014 - 05:56 PM

I think you're right; it might be a problem with your face book name. Do you want me to change your user name to be the same as your display name to eliminate that possibility?

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#3 KaktitsM

KaktitsM
  • Members
  • 8 posts

Posted 23 December 2014 - 07:03 PM

Sure, lets try that.



#4 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,567 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 23 December 2014 - 09:15 PM

OK I've changed your log in name to KaktitsM (same as your display name).

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#5 KaktitsM

KaktitsM
  • Members
  • 8 posts

Posted 23 December 2014 - 09:50 PM

Yes, I can log in now. Awesome :) mmm.. but cant seem to start an actual game. Can chat and see other people, connect game, but after i click in the "ready" box, it flashes and un-selects after few seconds and people in the chat indicating that I might have a bad connection. (my Internet connection is very good, btw, and I play some other online games with ease). That is something I will have to look into now. But at least I got so far, hurray.



#6 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,567 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 23 December 2014 - 09:59 PM

Great. We have had some issues at our end tonight but it sounds like that problem of yours is fixed.   :thumbsupcool:


Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#7 KaktitsM

KaktitsM
  • Members
  • 8 posts

Posted 24 December 2014 - 03:07 PM

Meh, seems to be problems at my end. I seem to have a bad connection. I have opened the por 16000 to my current ip (might bind that with the mac address) and activated dmz in both of my routers/ modems - one is a router in second floor of the house to provide strong wi-fi coverage and one is the main 4G modem in the first floor with its own wi-fi. There is only one DHCP server working of course. Sorry for bothering you guys.
300M Wireless N Router Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND     and     HUAWEI-E5172  models






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users