Jump to content


Photo

cahik's models


  • Please log in to reply
272 replies to this topic

#261 cahik_

cahik_

    Sage engine ruler

  • Project Team
  • 1,896 posts
  • Location:Czech Republic
  • Projects:Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member and Crazy animator

Posted 22 July 2007 - 07:59 PM

it works fine for trans to mounted. cause the model uses cavalry skeleton here. but dismounting ( unit use only hero without horse skeleton ) is the problem but kwen probably point out the way around.

Posted Image

Posted Image
Posted Image


#262 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 23 July 2007 - 05:24 PM

now I do not believe that it is possible to solve the horse coming from nowhere, unless the mount could only be achieved at the stables. but the dismounting could be triggered by the mount toggle upgrade, the upgrade that is activated would set off the dismout animation, its the same logic as with any hero power with a special animation.

Behavior = SpecialPowerModule ModuleTag_AragornAthelas
		SpecialPowerTemplate	= SpecialAbilityAragornAthelas
		UpdateModuleStartsAttack  = Yes
		TriggerFX				= FX_AragornAthelas
		SetModelCondition		= ModelConditionState:USER_2
		SetModelConditionTime	= 2.1
	End
	
	Behavior = SpecialAbilityUpdate ModuleTag_AragornAthelasUpdate			   
		SpecialPowerTemplate	= SpecialAbilityAragornAthelas
		StartAbilityRange	   = 1.6
		UnpackTime			  = 1	; Nothing to touching it
		PreparationTime		 = 3	; touching it to grabbing it
		PackTime				= 2096 ; whacking it to holding it nice
		AwardXPForTriggering	= 0
	End

This is the athelas code, using this as the base you could set the dismount anim as USER_2 right. Then have it triggered by the SpecialAbilityToggleMounted

it would end up like this :

 	Behavior = SpecialPowerModule ModuleTag_HorseToggleStarter
 		SpecialPowerTemplate	  = SpecialAbilityToggleMounted
 		UpdateModuleStartsAttack  = Yes
			SetModelCondition		= ModelConditionState:USER_2
		SetModelConditionTime	= 2.1
 	;InitiateSound		   = 
 		StartsPaused = Yes
 	End

		AnimationState				= USER_2
			StateName				= DISMOUNT
			Animation				= DMNT (or whatever its called)
				AnimationName		= RUHHs_Theo_SKL.RUHHs_Theo_DMNT
				AnimationMode		= ONCE
			End
		End

The only dis-advantage to this would be that the dismount anim would probably be played mounting aswell. I don't know a way around this except to have seperate powers for on and off.

Now seeing as I do not have this animation I can't prove this theory cortrect, I have not had a way of testing it.

                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#263 cahik_

cahik_

    Sage engine ruler

  • Project Team
  • 1,896 posts
  • Location:Czech Republic
  • Projects:Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member and Crazy animator

Posted 28 August 2007 - 07:13 PM

for a long time i have in mind some moves from SW that i would like to do just as a fan art. maul's jump being one of those.

Posted Image

Posted Image

Posted Image
Posted Image


#264 Clement

Clement

    title available

  • Network Staff
  • 1,442 posts
  • Location:France
  • Projects:Various
  •  T3A Team Chamber Member
  • Division:Revora
  • Job:Developer

Posted 28 August 2007 - 08:27 PM

Excellent :)
Posted Image

#265 Master Windu

Master Windu

    The Master.

  • Advisors
  • 2,150 posts
  • Location:Houston, Texas
  • Projects:Galaxy at War, Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 28 August 2007 - 10:08 PM

Amazing job :)

You really capture human movements well.
Posted Image
Posted Image

#266 mike_

mike_

    Student of Homer.

  • Global Moderators
  • 4,323 posts
  • Location:Gulfport, MS
  • Projects:The Peloponnesian Wars Mod.
  •  There are no heroes, no villains - only decisions.
  • Division:Community
  • Job:Global Moderator

Posted 28 August 2007 - 11:19 PM

Woah. That made me lean back and go, "oh, shit."
Nice job!
-mike

#267 ched

ched

    .

  • Undead
  • 4,431 posts
  • Location:Angers (France)
  • Projects:Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member
  • Division:BFME
  • Job:Previous Division Leader

Posted 04 September 2007 - 01:10 PM

I think he should crouch a little more at first, but otherwise you got that move perfectly :p
Software is like sex; it's better when it's free ~Linus Torvald

#268 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,684 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 05 September 2007 - 09:54 PM

Very... lifelike. Good work.

Hmm... I've seen episode one, and the Jedi in it dont seem to crouch like that, they just ''fly''. (Force I guess, dont know... :p)

Edited by Matias, 05 September 2007 - 09:55 PM.

No fuel left for the pilgrims


#269 cahik_

cahik_

    Sage engine ruler

  • Project Team
  • 1,896 posts
  • Location:Czech Republic
  • Projects:Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member and Crazy animator

Posted 14 September 2007 - 10:47 AM

Tutorial for one of big problems that i have with animating. Dissapearing and appearing arrows and stuff :thumbsupsmiley:

Posted Image

Posted Image
Posted Image


#270 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 14 September 2007 - 02:39 PM

velly nice

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#271 halbarad

halbarad

    lone wanderer

  • Project Team
  • 466 posts
  • Projects:RA, tinkering...
  •  random guy

Posted 25 September 2007 - 06:38 PM

nice 1, i actually use visability so i can do stuff more easily but never connected the 2 things, lol
Now for Wrath, Now for Ruin, and for a Red Dawn...

#272 Lord of the Rings Junkie

Lord of the Rings Junkie

    Musn't hurt the Precious!

  • Project Team
  • 827 posts
  • Location:Middle-Earth
  • Projects:S.E.E., Gate Mod

Posted 29 September 2007 - 04:11 PM

just try if i can make really detailed weapon model. i hope it doesnt look too bad. model itself is absolutly from scratch.

Posted Image

I haven't read this whole thread, but I had to say: excellent model! Do you mind if I try to reproduce the model based on that render, possibly for S.E.E.?

I noticed the texture is missing the elven runes on the blade that distinguish Anduril from the original Narsil. Here is a picture you could simply scale down to 1024 wide and use a planar mapping to get a very accurate sword. BIG pic of Anduril.

[Edit] Here, I scaled it for you.

Attached Thumbnails

  • anduril_tex.png

Edited by Lord of the Rings Junkie, 29 September 2007 - 04:44 PM.

"Et Earello Endorenna utulien.
Sinome maruvan ar Hildinyar
tenn' Ambar-metta!"
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Don't come between The Lord of the Rings and its junkie!

#273 snoopyzero

snoopyzero

    title available

  • Project Team
  • 256 posts
  • Location:Germany, Berlin
  • Projects:RA/TDH-Mapping
  •  Style than Talent

Posted 29 September 2007 - 09:35 PM

i saw this thread here today at the first time, i never voticed before but i just can say: wow

cahik, you're multitasking, thats so awesome
:sad2: :good: :) ;)
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users