Jump to content


Photo

Problems with Installation or Playing TEA...


  • Please log in to reply
277 replies to this topic

#261 Guest_terence_*

Guest_terence_*
  • Guests

Posted 08 September 2010 - 03:17 PM

;) :p :p :) ive done eveything bt my game keeps replying please insert CD-ROM,select ok and restartt application :scars:

#262 Guest_terence_*

Guest_terence_*
  • Guests

Posted 08 September 2010 - 03:21 PM

umm ithink ow can i do that

#263 Taralom

Taralom

    Self-proclaimed A**hole

  • Project Team
  • 1,519 posts
  • Location:Not here
  • Projects:Turned to Writing
  •  I R GOOGL'd

Posted 08 September 2010 - 05:04 PM

may be a stupid suggestion, but have you inserted the game's cd-rom?
If the above post offended you in any way,
please take note that, until further notice, I don't care, so get lost.

#264 _Haldir_

_Haldir_

    Mapper

  • Project Team
  • 1,181 posts
  • Location:Australia
  • Projects:The Dwarf Holds, The Elven Alliance: Community Edition
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 08 September 2010 - 05:08 PM

Are you running a cracked copy of the game? If so, then the mod won't work - you'll have to buy a proper copy of the game.

If not, have you checked if your disc scratched or dirty? Have you tried playing the regular BFME to see if that works?

Have you tried reinstalling the mod? Have you tried reinstalling the game?

Posted Image Posted Image


#265 Spartan184

Spartan184

    :)

  • Project Team
  • 1,591 posts
  • Location:Moon
  • Projects:Random Modding Projects
  •  Coder, Map.ini Coder, Mapper, and Beta Tester

Posted 08 September 2010 - 10:06 PM

I know we don't support illegal cracked games, but don't post false information :thumbsupsmiley: The mod will work on cracked copies, but we wont help you if you have a problem and your game is illegal and cracked. Plus bfme1 is worth the money.


 

safsignature.png

 


#266 Kwen

Kwen

    Robert

  • T3A Staff
  • 4,818 posts
  • Location:Auburn, Maine
  • Projects:Too many, too much work.
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 09 September 2010 - 01:22 AM

How about we just not talk about it? Leave it up to a person to find out if a mod works on a crack or not. And if they need help, and have made it clear that they are using a pirated copy of the game, well then simply don't help.

sigbro_zps4e530586.png 

                      "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#267 _Haldir_

_Haldir_

    Mapper

  • Project Team
  • 1,181 posts
  • Location:Australia
  • Projects:The Dwarf Holds, The Elven Alliance: Community Edition
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 09 September 2010 - 05:07 AM

oh really? I thought cracked games don't actually work with mods. Anyway, ditto on what Kwen said.

Posted Image Posted Image


#268 Guest_MstrColm_*

Guest_MstrColm_*
  • Guests

Posted 20 June 2011 - 07:46 PM

Hi I just installed the latest version and whenever I click a unit to move to a location instead of the normal walking, riding running the units / groups just jump along the map and to their destination. Like I could direct them to the other side of the map and they would just jump to it in about 5 seconds. If this is a normal part of the mod then fair enough.

I'm using Windows 7 by the way if that means anything.

Thanks a mill for your help in advance

#269 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 20 June 2011 - 08:24 PM

It most certainly is not a normal part of the mod. Did you download the Community Edition Version (Version 1.2)? Or are you playing the regular edition?

signature_group1.gif

 

16821.png


#270 Guest_MstrColm_*

Guest_MstrColm_*
  • Guests

Posted 20 June 2011 - 10:23 PM

It most certainly is not a normal part of the mod. Did you download the Community Edition Version (Version 1.2)? Or are you playing the regular edition?


I downloaded the latest one just today, anyway not to worry - getting it to work on Windows 7 isn't an uncommon problem I've discovered

#271 Guest_MstrColm_*

Guest_MstrColm_*
  • Guests

Posted 21 June 2011 - 12:33 AM

It most certainly is not a normal part of the mod. Did you download the Community Edition Version (Version 1.2)? Or are you playing the regular edition?


I downloaded the latest one just today, anyway not to worry - getting it to work on Windows 7 isn't an uncommon problem I've discovered


Don't know how but it seems the problem solved itself - Thanks!

#272 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 21 June 2011 - 07:46 AM

Excellent!

signature_group1.gif

 

16821.png


#273 Guest_guest_*

Guest_guest_*
  • Guests

Posted 22 July 2011 - 09:21 PM

when i play the mod and i play skirmish all the builds just come up with pink circles and some time the main base doesnt apper and none of the units apper ?

#274 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 31 July 2011 - 12:58 AM

Which mod version are you playing?

signature_group1.gif

 

16821.png


#275 Guest_LordShotGun_*

Guest_LordShotGun_*
  • Guests

Posted 20 August 2011 - 03:02 PM

The black gate finale is very underwhelming and quite buggy. Unlike helms deep and Minas tirith which are both absolutely fantastic and I must give huge praise to the developers for both maps.

Anyway, after those two massive slug fests, the black gate just does not compare. The beginning was pretty scary awesome with the level 10 surround of the orcs but after that the maps just...stalls. None of the waves come by themselves, I had to run into the spawn area and kill things to get the waves moving again and even then the game stalls again at wave three right after all the trolls and I finally gave up after leaving the game on and taking a shower only to come back to find nothing had changed.

This was on a clean install of the game and everything was patched up so please just take a look at the black gate again and see what you can do.

#276 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 22 August 2011 - 02:29 AM

I will most certainly look at the Black Gate map. Looks like I messed up the scripting.

signature_group1.gif

 

16821.png


#277 Guest_Addude14_*

Guest_Addude14_*
  • Guests

Posted 05 December 2011 - 06:43 PM

Hey I got a "***FATAL*** String Manager Failed to Initialize Properly" error report when i tried to start the elven alliance mod. So I put it in the download folder inside the main BFME folder and it worked, but all the units are invisible. Do you know how to fix either of these problems? Thanks!

#278 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 09 December 2011 - 10:21 PM

Is your game patched to 1.03?

signature_group1.gif

 

16821.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users