Jump to content


Photo

RA3 - No Lobby Selected

red alert 3

Best Answer WildcardNA, 20 January 2019 - 06:42 PM

I logged in today same method as yesterday and it is working now. I am able to see the lobby. I don't know what caused the error.

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 WildcardNA

WildcardNA
  • New Members
  • 2 posts

Posted 20 January 2019 - 02:17 AM

Hi, I have a problem:

 

I can login to RA3 online but it says that there is no lobby selected. 

 
 

Edited by WildcardNA, 20 January 2019 - 02:18 AM.


#2 Edvin2090

Edvin2090
  • Project Team
  • 202 posts
  • Location:Norway
  •  Blueberry pie

Posted 20 January 2019 - 12:29 PM

you need to open them to get a better connection. i know cause i had the same problem (edited)
 
 
 
and opening the ports fixed it
 
 
 
that and running it as admin


found this. this might help 


mabye this will help you whit your cnc problem https://forums.revor...sues-solutions/

rember to give as mutch info as you can befor posting support tickets this will help you. https://forums.revor...-report-issues/

If you want to reach me faster for some support, feel free to join our discord server. https://discord.gg/hPPfJT3 
You can tagg either me @edvin#2274 or @tech support in the chat #support 


#3 WildcardNA

WildcardNA
  • New Members
  • 2 posts

Posted 20 January 2019 - 06:42 PM   Best Answer

I logged in today same method as yesterday and it is working now. I am able to see the lobby. I don't know what caused the error.







Also tagged with one or more of these keywords: red alert 3

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users