Jump to content


Photo

Shadows of Evil Mod Update


  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#21 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 17 November 2007 - 02:53 AM

It's for BFME 1, not BFME II or ROTWK.
Posted Image

#22 Fiodis

Fiodis
  • Members
  • 24 posts

Posted 21 December 2007 - 10:55 PM

Ive tried loading it and it said Request not Found. I read that post earlier, and Im wondering.....would it work with the windows Vista Internet Explorer?

#23 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 21 December 2007 - 11:27 PM

The link works for me:
http://gothmogtheorc...20Installer.zip
Posted Image

#24 Fiodis

Fiodis
  • Members
  • 24 posts

Posted 23 February 2008 - 08:18 PM

Ok I downloaded it but I can't play Skirmish. I tried reinstalling first the mod. That didn't help, so I tried reinstalling the whole game. Still doesn't work. The thing is, skirmish mode works on the other mods I have, as well as the original game itself. What could be wrong? It goes to a wierd screen with two options, "debug break" or "ok". I clicked on "debug break" be cause it was not "ok". Didn't do anything.
Also I want to tell you that this is my favorite mod ever. Not because of the colors or Saruman or Khamul, but because of the changes to the Witchking. If there's no way I can fix this mod, I've been wondering, if it's not to difficult for a great modder like you, could you upload a quick mod with just the Witchking changed? Like your other mini-mods, but for the Witchking. Again, I know almost nothing about modding, so I apologize if I'm asking for the impossible.
*Bows down to GothmogtheOrc*

Edited by Fiodis, 23 February 2008 - 08:23 PM.


#25 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 23 February 2008 - 08:22 PM

It is a bug caused by new factions, as the game is looking for a non-existing faction from another mod, as the previously used faction is stored in the game settings.

Load up using another mod, and start up a map only involving the original factions (Mordor, Isengard, Gondor, Rohan). Quit the map then the game, and try it again using SoE.
Posted Image

#26 Fiodis

Fiodis
  • Members
  • 24 posts

Posted 29 February 2008 - 11:14 PM

Do I use another mod with only the four original factions? Or do I use the original game itself?
Or do I start a game using a mod with custom sides, but play a map using only the four original factions? (Like I use Elven Alliance but play wihtout using the Elven faction.)

#27 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 01 March 2008 - 12:11 AM

play a game of TEA... (Elven Alliance)
Don't play as elves, but one of the standard factions :thumbsdownsmiley:
Then, when your done (or, you can quit the match as soon as your starting :p), you can load up this mod..

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#28 Elrond99

Elrond99

    title available

  • Hosted
  • 464 posts
  • Location:Austria
  • Projects:None at the moment
  •  Modder without work and time :-S

Posted 01 March 2008 - 09:04 PM

another way would be go into the application data and delete the options.ini

#29 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 01 March 2008 - 10:06 PM

not the options.ini...

the skirmish.ini, and PLAYERNAMEskirmish.ini :thumbsdownsmiley:
Then you will lose your in-game data though :p (factions ranks, stats, ect..)

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#30 Guess Who

Guess Who

    title available

  • Project Team
  • 969 posts
  • Location:Australia, Sydney
  • Projects:Wars of The East, Project Siege
  •  2d Artist, Modeller, Skinner, Binder, Basic Coder, Learning Animating, mapping, fx coding.

Posted 02 March 2008 - 07:30 AM

Or just change the favorite faction or whatever it is, to another faction.
Posted Image Posted Image
My current projects: Wars of The East, Project Siege
--------------------------------------
99% Fat Free.

#31 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 02 March 2008 - 10:56 AM

Not that easy :thumbsdownsmiley:

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#32 Guest_Guest_Eru_*_*

Guest_Guest_Eru_*_*
  • Guests

Posted 07 March 2008 - 10:02 AM

Can anyone help i tried to instal shadows of evil mod but a message came up
***FATAL*** the string failed to initialize

HELP??

#33 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 10 March 2008 - 01:46 AM

Sorry for the late response. Did that error occur when you were installing the mod or when you first tried to play the mod?

I've never actually seen that error before... so I'm not sure what to tell you.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#34 Guest_firefox_*

Guest_firefox_*
  • Guests

Posted 16 March 2008 - 08:26 PM

Got to report a bug concerning shadows of evil:
When swichting between the Witch-King on foot and on his Fellbeast he becomes fully regenerated. By doing this very fast you can make him invincible.

#35 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 17 March 2008 - 04:59 PM

Yes, I'm aware of it :(

Unfortunately it's a design flaw in the WK's mount system, at the time when the mod was created I didn't know how to get around the problem so I left it in, but now I do know how to fix it. And I'm pretty sure that it has been fixed in my Kings of the West mod but I never went back and applied it to Shadows of Evil. I might do that at some point soon though since it is an unfair advantage to the Mordor player.

Thanks for pointing it out :rolleyes:

-GothmogtheOrc

Edited by GothmogtheOrc, 17 March 2008 - 05:00 PM.

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#36 Guest_firefox_*

Guest_firefox_*
  • Guests

Posted 17 March 2008 - 08:08 PM

Thanks a lot! Apart from this bug it´s a very good mod :rolleyes:

#37 Yarrum

Yarrum

    Kahuna

  • Project Team
  • 461 posts
  • Location:New York City

Posted 18 March 2008 - 11:57 AM

Could you possibly incorporate the Minas Morgul map into your next Shadows of Evil update? It would Make Minas Morgul seem even more evil with the new Mordor upgrades. I'm sure many of us would greatly appreciate it. Yours truly- Yarrum

KotW%20Left%20Morgul%20Banner.jpg
KotW Beta Tester
frodo_sam.jpg


#38 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 18 March 2008 - 05:05 PM

I will look at it and see if it would be possible for me to do so. I don't promise anything but if it is easy enough, then yes I can do that since I'll be updating the mod anyway. It'll probably happen sometime next week as I will be on break and have a bit more free time.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#39 Hasfusel

Hasfusel

    title available

  • Members
  • 425 posts
  • Location:England

Posted 14 October 2008 - 09:31 PM

Hullo. Kings of the West is still going, yes?

Bringing to your attention about Shadows of Evil-

- Witch-King's Morgul Blade power has no animation or anything, and rather sucks.

- Witch-King's This Is My Hour power does not work.

- Witch-King regains all life when he toggles between Mounted and On Foot.

- Khamul is too slow and weak to be a good, serviceable hero.

- Saruman should start off at Lvl.5 or less, so that you can earn the powers. It sucks when he's already leveled up.

Your mod is made of awesome. Keep going.

#40 Yarrum

Yarrum

    Kahuna

  • Project Team
  • 461 posts
  • Location:New York City

Posted 15 October 2008 - 12:20 PM

Did you do something to your copy of the game? "This is my Hour" works in my copy. There are some codes that you can easily edit at the end of the Witch King's INI file which let you specify which level he spawns in at. About regaining full health when toggling, GTO fixed this in KOTW, but never bothered to update Shadows of Evil. As for the other things, I don't really know what to say, but I have noticed that Morgul Blade doesn't really do anything. Hope this helps- Yarrum

Edited by yarrum, 15 October 2008 - 12:22 PM.

KotW%20Left%20Morgul%20Banner.jpg
KotW Beta Tester
frodo_sam.jpg





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users