Jump to content


Photo

RJ 1.06 Bug Reports


  • Please log in to reply
222 replies to this topic

#181 Eddywood123

Eddywood123
  • Members
  • 45 posts
  • Location:Coventry

Posted 22 July 2009 - 09:56 AM

Hello all,
new to the mod after spending hours wishing i could play as Arnor
therefore it is a great mod even with some bugs it is still amazing, the maps as well are stunning

anyway onto my bug when i play as arnor you cannot equip archers with fire arrows as you can actually buy fire arrows, only silverthorn arrows.
Help anyone!!!!


Eddywood :p

#182 Dant

Dant

    Civil Protection

  • Members
  • 937 posts
  • Location:City 17

Posted 22 July 2009 - 10:41 AM

Prince Imrahil death animation need to be fixed

and when i playing campaign on Fangorn Forest as Rohan when begining scene (Urke and Orc fight each other) if i enable shadow in graphic option..after the fight in cutscene it just stopped

and another one on mission while i try to kill all Isengarde unit..some are stuck in rock and are not killable.

Edited by Dant, 22 July 2009 - 10:51 AM.

Posted Image

#183 LordVoltimas

LordVoltimas
  • Members
  • 46 posts
  • Location:Dol Amroth

Posted 22 July 2009 - 03:57 PM

Just suggesting but could you tone the damage from the siege machines so that they don't destroy your own units or your own buildings? It is very annoying when I'm trying to build a wall and the wall gets destroyed because my catapults keep destroying my own walls. As I said, it gets very annoying! :evgr:

By the way, Dant, how did you get all the way to Fangorn Forest?! :sad2: The campaign on mine stops and returns to the main menu after the end of Moria.

Edited by LordVoltimas, 22 July 2009 - 03:59 PM.

Posted Image Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#184 Dalf32

Dalf32

    The Ever-Willing

  • Project Team
  • 1,923 posts
  • Location:right behind you!
  • Projects:Beta Testing RJ-RotWK

Posted 22 July 2009 - 05:01 PM

the campaign you get to from the main menu is more of a teaser than anything else. the real campaign is in wotr mode. there is a special campaign scenario that you need to select, make yourself gondor and begin. you will need to auto resolve the elven missions as they do not work atm.

it doesnt really make sense for siege units to only do damage to enemy units/buildings as a giant flying stone does not know friend from foe.

"A wizard is never late, nor is he early; he arrives precisely when he means to."

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image


#185 MirkwoodArcher

MirkwoodArcher

    Sharpshooter of Mirkwood

  • Members
  • 1,280 posts
  • Location:Greenwood the Great (Mirkwood)
  •  Hooded one
  • Division:Revora
  • Job:PR and Recruiter

Posted 22 July 2009 - 05:08 PM

True, It's just SUPER annoying when it hits the good guys.
Posted Image

#186 Devon

Devon

    Dark Nerd of the Sith

  • Global Moderators
  • 5,886 posts
  • Location:Colbert Nation
  • Projects:RJ RotWK, Twilight of the Republic, HDLH
  •  T3A Chamber Member
  • Division:Community
  • Job:Global Moderator
  • Donated

Posted 22 July 2009 - 06:03 PM

Hello all,
new to the mod after spending hours wishing i could play as Arnor
therefore it is a great mod even with some bugs it is still amazing, the maps as well are stunning

anyway onto my bug when i play as arnor you cannot equip archers with fire arrows as you cant actually buy fire arrows, only silverthorn arrows.
Help anyone!!!!


Eddywood :evgr:



Hehe, glad you like it. You're just not looking in the right place; fire arrows come from the level three dunedain tent.

yodasig2.png
My political compass
There's a story that the grass is so green...what did I see? Where have I been?


#187 Eddywood123

Eddywood123
  • Members
  • 45 posts
  • Location:Coventry

Posted 22 July 2009 - 07:57 PM

Hello all,
new to the mod after spending hours wishing i could play as Arnor
therefore it is a great mod even with some bugs it is still amazing, the maps as well are stunning

anyway onto my bug when i play as arnor you cannot equip archers with fire arrows as you cant actually buy fire arrows, only silverthorn arrows.
Help anyone!!!!


Eddywood :evgr:



Hehe, glad you like it. You're just not looking in the right place; fire arrows come from the level three dunedain tent.



Cheers my gd man
im enjoying the customized campagain it is more structured :sad2:

#188 LordVoltimas

LordVoltimas
  • Members
  • 46 posts
  • Location:Dol Amroth

Posted 22 July 2009 - 08:18 PM

The campaign you get to from the main menu is more of a teaser than anything else. the real campaign is in wotr mode. there is a special campaign scenario that you need to select, make yourself gondor and begin. you will need to auto resolve the elven missions as they do not work atm.


Really?! ^_^ I didn't know that there was a campaign in War of the Ring mode! Nice!! :evgr:

True, it's just SUPER annoying when it hits the good guys.


Tell me about it! :sad2:
Posted Image Posted Image

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#189 Prototype-

Prototype-
  • Members
  • 31 posts

Posted 24 July 2009 - 03:06 AM

hey, yous probably already know, but i thought that i would raise the issue where if you upgrade morgul orcs with forged blades, they lose their attacking capabilities (i found out the hard way when i had 20 hordes march on an elven base only to realise that they couldnt attck -.-)

#190 Dant

Dant

    Civil Protection

  • Members
  • 937 posts
  • Location:City 17

Posted 24 July 2009 - 11:10 PM

I found one bug while playing as Gondor faction and capture Inn(I already buy Southern Fiefdoms sub faction) but when Mordor(enemy AI) taking it(while i still spamming unit from Inn) when i retaking it again...i cannot upgrade any or spawn mor unit because Icon already change from Southern Fiefdoms to Isengarde...but it still spam Southeren Fiefdoms unit. :p
Posted Image

#191 Prototype-

Prototype-
  • Members
  • 31 posts

Posted 25 July 2009 - 12:33 AM

ive had another inn issue, but it has only been once, and i dont know what caused it.
somehow (i had purchased southern fiefdom) it returned to the 'selct-an-alliance' option screen, so i would purchase another, and the units for that faction wouldnt be able to be recruited. this left the inn with no use (except too spawn out annoying hobbits :p )

#192 Eärendur

Eärendur

    The last High-King of Arnor.

  • Members
  • 141 posts
  • Location:Niflheim

Posted 28 July 2009 - 08:11 PM

I don't know if this actually classifies as a bug, but when playing as Gondor, if I try to upgrade a Gondor Knights double-horde with Heavy Armor, only half of the Knights in the double-horde actually receive the upgrade. I'm not sure if the un-upgraded units also have a lower armor rating than the upgraded ones, but it still looks weird.
Posted Image
Posted Image

#193 oblivionator

oblivionator
  • Members
  • 73 posts

Posted 31 July 2009 - 11:50 PM

I've noticed a few bugs with the animations. Imrahil, Elladan and Elrohir, I think, sort of just...sink into the ground when they die. Lol. And when Azog, Argeleb, and the Nazgul get knocked back, they go and do the matrix and land on their feet :xd:. THEN they do their get-back-up-from-ground animation. Except Argeleb. He's still swinging his sword madly at you, even when knocked back.
Posted Image

#194 UltimateRanger

UltimateRanger

    Totally Crazy(and a little mad to)

  • Project Team
  • 336 posts
  • Location:England
  • Projects:Lone Wolf Beta Tester,Trying to Learn how to mod,having a monster signature
  •  Modder in Training-I wish!

Posted 02 August 2009 - 06:04 PM

Hi all

This has probably been noticed and is a very small bug but

When i was playing elves, If Celeborn dies and you go to the fortress to revive him although it says revive Celeborn it shows elronds picture

Great mod!
Posted Image
Turn off your lights when you dont need em on!-If you wanna help, put this as an image in to your sig http://helmsdeeplast....net/GW_sig.jpg
Posted ImagePosted Image

Longest serving lonewolf beta tester( that is currently active)

#195 aNaRcHiSt44

aNaRcHiSt44
  • Members
  • 94 posts
  • Location:Australia? BUSH!!
  • Projects:Nothin.... XD LAZINESS RULES!!
  •  Member? Whatev

Posted 14 October 2009 - 10:17 PM

I found several bugs, of which a few I probably can't remember and others obviously have likely been reported already. I've checked this thread so hopefully I won't repeat bugs others have already posted.

So I'll just start here;
-Drogoth can pick up the ring somehow (I don't know how it happened); he shot a fireball at Gollum, who died, and somehow Drogoth 'acquired' the Ring when I was playing Goblins with Mordor against Gondor on the Amon Sul Fortress map.
-On one of the maps in normal War of the RIng (not RJ's), I think it was Ettenmoors, I was playing as Arnor and using the un-armoured hero that's got long hair and looks like Theoden sort of when you zoom in (can't remember his name; I'll check after the initial post and edit) started freezing up when I ordered him to attack the Angmar enemies. Because it was the start of the game and he had no army to back him up (I can usually do those types of matches alone, although the annoying start off with 4k resources make's it a build 15 farms and hope you build up enough before the enemy comes), I soon died.
-Obviously, Elves don't work in War of the Ring mode unless they have a pre-built fortress (as in building one) so their only hope of taking territories, because their builders can't build anything until the fortress has been built and the faction selected, is to sart with a massive army each time they attack and simply try to overrun the enemy right at the onset. This does work, but it is rather annoying. I just wanted to re-remind everyone :p

The rest I could mention I believe have already been reported, and there is good chance these ones have too. Just making sure you guys know all the issues so RJ-RotWK can become bug-free.
RJ RULES!!
After all this time, I decided I'd start playing BFME 2 again; after all, it's one of the few games I keep coming back to.....even three-four years after it was made.....
Anyway, my computer has been upgraded; it's just a graphics card, but it's a HD Radeon 4870. How's that for gaming love? I can run Crysis on high at 60fps, maybe at highest (I haven't checked) and the rest of my computer is still actually pretty good; so I'm happy.

Anarchy is so stupid......see IM A REBEL!

Im a lover of footy now, and I can't wait to watch Jarryd Hayne the superhuman and Fuifui Moimoi the tongan bulldozer play in the Four Nations cup. WOOT Hindmarsh is gonna play for Australia now, even with a broken shoulder! Woot he's crazy.

#196 Guest_Elessar Elfstone_*

Guest_Elessar Elfstone_*
  • Guests

Posted 16 January 2010 - 09:17 PM

RJ RotWK MOD IS THE BEST! It is so addictive and i love the reskinned gondor units, my fav faction. Anyways i noticed when playing as morder that when i upgraded Morgul orcs they couldnt attack, they just stand there or run around but the cant attack, plus nothing seems to be able to pick up the one ring. And did i mention that this mod rules? :)

#197 Dalf32

Dalf32

    The Ever-Willing

  • Project Team
  • 1,923 posts
  • Location:right behind you!
  • Projects:Beta Testing RJ-RotWK

Posted 17 January 2010 - 09:50 AM

only heros can pick up the one ring now. we were kind of in the middle of overhauling the ring system.

"A wizard is never late, nor is he early; he arrives precisely when he means to."

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image


#198 SynaÞsidia

SynaÞsidia
  • Members
  • 11 posts
  • Location:London, England

Posted 27 March 2010 - 07:58 PM

This is more of an installation bug
has anyone seen an error like this:

Posted Image

i have tried installing it with a fresh patch 2.01
and i still get this problem


i tried editing out by putting a ; infront of mostly every sentance

none of the rohan builders can build anything BUT
on the BFME 1 Castle maps they can

someone help please i really love this mod lol

#199 Devon

Devon

    Dark Nerd of the Sith

  • Global Moderators
  • 5,886 posts
  • Location:Colbert Nation
  • Projects:RJ RotWK, Twilight of the Republic, HDLH
  •  T3A Chamber Member
  • Division:Community
  • Job:Global Moderator
  • Donated

Posted 27 March 2010 - 09:10 PM

Hmmm, do you have wars of arda or anything installed?

yodasig2.png
My political compass
There's a story that the grass is so green...what did I see? Where have I been?


#200 {IRS}Athos

{IRS}Athos

    Non Sequitur

  • Members
  • 4,008 posts
  • Location:Classified.
  • Projects:Ex-Advisor
  •  Resident Shakespearean.

Posted 27 March 2010 - 09:15 PM

I believe that would be his problem, as I've seen him around WoA forums.

In other news, long time, no see, Yoda. :xcahik_:
BulletsfromaGunbanner_zps974f3ea8.png

Careful. This link is DANGEROUS. Do NOT click it. This one, however, is fine.

I had the meaning of life in my signature, but it exceeded the character limit.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users