Jump to content


Photo

THE BUG HUNT - for Beta 4.6!


  • Please log in to reply
329 replies to this topic

#21 zachdaddy_3000

zachdaddy_3000

    THERE CAN BE ONLY ONE!

  • Project Team
  • 580 posts
  • Location:Middleburg, FL
  • Projects:Nazgul's BFMEII: Special Extended Edition

Posted 03 November 2007 - 06:29 PM

Also about Brand's bird:

-Fangorn 2
-Dwarves
-Just Brand with bird
-Not sure if this is a bug, but you can still hear the bird after brand dies, just as though the bird never went anywhere, then when brand respawns, pretty sure then you can hear TWO birds now.
Do not come between a Zach and his........Zach?

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#22 1Master

1Master
  • Members
  • 29 posts
  • Location:The boring side of town.

Posted 03 November 2007 - 06:32 PM

-Celduin river
-MOTW
-Mallorn tree
-When I destroyed a rank 3 mallorn tree the little archer in it didnt die with it.
And when the building was all gone he just floated there for a few secs then SLOWLY fell to the ground and
EVEN SLOWERLY sank into the ground like sinking sand.

#23 Wundai

Wundai
  • Members
  • 155 posts
  • Location:Son (The Netherlands)

Posted 03 November 2007 - 08:22 PM

Pretty Small stuff I have to admit but still :)

1.
-The Shire
-Mordor
-Mumakil VS Mallorn Tree
-I have noticed that the Mumakil deals even less damage per hit to a Mallorn Tree Resource building than a Nazgul on horseback.

2.
-The Shire
-Mordor
-Haradrim Spear Unit
-The little yellow halos around the Haradrim spear unit have little squares in them (screen in attachment)

3.
-The Shire
-Mordor
-Woodcutter Resource Building
-The "Demolish Building" button is greyed out and therefore unavailable.

Now don't be let down by the bugs on these pages guys. Its a great mod and so far its just small stuff :)

Attached Thumbnails

  • Buggie.JPG

Posted Image
Posted Image

#24 Sûlherokhh

Sûlherokhh

    Sagacious Engineer

  • Project Team
  • 3,754 posts
  • Location:Central Germany
  • Projects:S.E.E., Sage A.I., Code Advisor
  •  'Axe'er of the Gordic Knot

Posted 03 November 2007 - 09:53 PM

Great job guys! Really, i mean it. This is what i meant by 'helping' us find the bugs! :)

bannerreal01mittelit3.jpg
Axed Head and A.I. Coder for S.E.E. and ... stuff

".. coding is basically boring. What's fun is finding out how things work, take them apart and then put them together in ways that were not intended nor even conceived."


#25 elbenmensch

elbenmensch
  • Members
  • 223 posts

Posted 03 November 2007 - 10:13 PM

Thank you i hope im doing better now :)


1 Mount doom
2 MOrdor
3.Any
4.Towers on walls dont shoot automatically



1.Mount Doom
2.Mordor
3.none
4.I could see Barad-Dur!!!Not htat Barad-Dur that you think:
Posted Image

I could see it on the unit and the ground camera.And you can usually see it just a short time but the first time i saw it i could take some screenshots.Dont mknow if its a bug but i like it :)

1.Mount Doom
2.Mordor and men
3.none
4.That ground camera symbol changes...see the pciture above.When i startet it was the rain symbol,then this until it got transparent

Edited by elbenmensch, 03 November 2007 - 10:17 PM.

Posted Image
Posted Image

#26 1Master

1Master
  • Members
  • 29 posts
  • Location:The boring side of town.

Posted 03 November 2007 - 11:03 PM

Found a little typo

-All
-Elves
-Treebeard
-Treedbeard's description says "Strong vs Swordsmen and Structuresn"

I also notice the ground view button keeps changing, most of the time its transparent.

Edited by 1Master, 03 November 2007 - 11:20 PM.


#27 dragontamer

dragontamer
  • Members
  • 36 posts

Posted 04 November 2007 - 02:02 AM

All
Moria
Poisoned Weapons Upgrade says it is researched at the Spider Lair. It should be the treasure trove.
N/A

Question: Has this mod fixed the EA bug which prevented the Eagle from spawning after death when the Crystal Moat is purchased? And the Eagle spawning only after all other queued fortress purchases are done?

#28 Garrison Nomad

Garrison Nomad

    Bringin' in Da Boyz

  • Project Team
  • 608 posts
  • Location:Tennessee
  • Projects:Beta testing for SEE
  •  I'm in your closet...eating your clothes.

Posted 04 November 2007 - 04:50 AM

-All
-Moria
-After purchasing Drogoth and recovering the ring, you can buy ANOTHER Drogoth. Had fun with that...^^, but a bug none the less. Sorry for no map...but i think it was a BFME1 map.
If I were you and you were me I'd have a different face.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
"The only real things are imaginary..."

#29 kalecx

kalecx
  • Members
  • 67 posts

Posted 04 November 2007 - 05:58 AM

Archers in all factions cannot target enemy's structure...only units.

Posted Image
Posted Image

xfire: warnexus

want a bfme2 see 4.5 mod match-up against me? add the xfire user above. :O

#30 1Master

1Master
  • Members
  • 29 posts
  • Location:The boring side of town.

Posted 04 November 2007 - 06:17 AM

I dont think thats a bug. :p

-Iron Hills
-Elves
-Spider Riders
-The spider rider creeps in the iron hills keep falling off the cliff continue to attack me.
Hard to discribe.

BTW does anyone know where my ingame picures are kept? I can't find em, I have pictures of this stuff.

#31 Sûlherokhh

Sûlherokhh

    Sagacious Engineer

  • Project Team
  • 3,754 posts
  • Location:Central Germany
  • Projects:S.E.E., Sage A.I., Code Advisor
  •  'Axe'er of the Gordic Knot

Posted 04 November 2007 - 06:20 AM

...
Question: Has this mod fixed the EA bug which prevented the Eagle from spawning after death when the Crystal Moat is purchased? And the Eagle spawning only after all other queued fortress purchases are done?

a) don't know anything about that.
b) no, and it probably won't be.


-All
-Moria
-After purchasing Drogoth and recovering the ring, you can buy ANOTHER Drogoth. Had fun with that...^^, but a bug none the less. Sorry for no map...but i think it was a BFME1 map.

Ah, crap. :p Well, i have to have another go at the ringmechanics anyway. Some things with Gollum are not yet perfect. :D

Archers in all factions cannot target enemy's structure...only units.

That's no bug. Once you purchase arrow upgrades (not poison) you can damage structures. You don't think that wooden darts with small metal or bone tips can seriously harm a structure in any other way than reducing it's paint job, do you?

bannerreal01mittelit3.jpg
Axed Head and A.I. Coder for S.E.E. and ... stuff

".. coding is basically boring. What's fun is finding out how things work, take them apart and then put them together in ways that were not intended nor even conceived."


#32 zachdaddy_3000

zachdaddy_3000

    THERE CAN BE ONLY ONE!

  • Project Team
  • 580 posts
  • Location:Middleburg, FL
  • Projects:Nazgul's BFMEII: Special Extended Edition

Posted 04 November 2007 - 10:21 AM

I don't think poisened arrows would do anything either, so I really feel sorry for Moria's archers.
Do not come between a Zach and his........Zach?

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#33 Wundai

Wundai
  • Members
  • 155 posts
  • Location:Son (The Netherlands)

Posted 04 November 2007 - 10:35 AM

-The Shire
-Elves
-Galadriel
-Elven AI forces can build Galadriel even without having the ring, later in the game they had the ring in their fortress and I heard an orc scream "The Queen of the Elves" So that makes me believe you can build 2 galadriels. One without the ring, one when ring is in your fortress
Posted Image
Posted Image

#34 zachdaddy_3000

zachdaddy_3000

    THERE CAN BE ONLY ONE!

  • Project Team
  • 580 posts
  • Location:Middleburg, FL
  • Projects:Nazgul's BFMEII: Special Extended Edition

Posted 04 November 2007 - 10:46 AM

That's no bug, there can be two galadriels, BUT NO LONGER FOR BETA 5! Because it's been decided there won't be a good ring hero. What exactly we're going to do instead with it, I'm not sure. My suggestion's been once the ring gets to the good fortress a timer starts, and if the ring is not taken back (from gollum) or the fortress is destroyed, at the end of time then Good automatically wins. Not too sure how long the timer should be (perhaps 30 minutes?) to give enough time for an army to take out the fortess, if possible.
Do not come between a Zach and his........Zach?

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#35 Guest_Úlairi_*

Guest_Úlairi_*
  • Guests

Posted 04 November 2007 - 10:59 AM

-Forlindon
-Dwarves vs. Mordor
-Gollum
- besides, that he was veery hard to find,
( i had like 7 fortresses all over the map and didn't see him, i only saw him when my units where like one feet away from him)

when i had the ring, gollum the ring stealer started attacking the wrong fortress (one without ring), after that fortess was destroyed (not by gollum of course^^) he was attacking my units, and after he hit one unit he was dancing and dissappearing, he repeated this behaviour a few times, then i didn't see him again

it was kinda strange watching gollum dancing after he was hitting gloin in the face XD

#36 Sûlherokhh

Sûlherokhh

    Sagacious Engineer

  • Project Team
  • 3,754 posts
  • Location:Central Germany
  • Projects:S.E.E., Sage A.I., Code Advisor
  •  'Axe'er of the Gordic Knot

Posted 04 November 2007 - 11:04 AM

I know he has some issues with partying, lol. :p
Did you already have the RingHero when this happened? If not, did you still have the ring in your fortress? Usually he starts his dancing when the ring-fortress was close and he stole the ring.

And yes, sometimes Gollum doesn't exactly know in which fortress the ring actually is but he tries anyway. :D

bannerreal01mittelit3.jpg
Axed Head and A.I. Coder for S.E.E. and ... stuff

".. coding is basically boring. What's fun is finding out how things work, take them apart and then put them together in ways that were not intended nor even conceived."


#37 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 04 November 2007 - 11:14 AM

No i didn't built the ring hero at that time, i had the ring in my "mainfotress" all the time after i found it, but gollum was attacking and dancing near another fortress

antoher thing i noticed in this game:
-Forlindon
-Dwarves vs. mordor
-Gollum/Mighty catapult
- the mighty catapult can target Gollum, when set to autoability
thats actually the way i found the ring, lol
i was wondering why all my 7 mightycatapult were firing at random places when set to auto, but after some time it killed gollum and the ring was dropped, after that, the catapults stopped firing, so i think t was gollum they were aiming for

so i guess the mighty catapult can target stalth units, when set to autoability

#38 Wundai

Wundai
  • Members
  • 155 posts
  • Location:Son (The Netherlands)

Posted 04 November 2007 - 12:13 PM

-Mirkwood, War of the Ring mode
-Dwarves VS Moria
-Men of Dale Archers
-Men of Dale archers were able to fire at all buildings and also did so automatically

@Zach, ok mate :p but the timer idea, well in my opinion doesn't work too well, because there's no fun in having to rush your army to an enemy base to prevent you from losing the game, on the other side the player that has the ring in their fortress becomes a TARGET for all evil side players, so nobody would want the ring in their fortress.

Edited by Wundai, 04 November 2007 - 12:16 PM.

Posted Image
Posted Image

#39 elbenmensch

elbenmensch
  • Members
  • 223 posts

Posted 04 November 2007 - 02:23 PM

id like the idea of Zach.Imagine:You have the one ring with Gondor.
And Mordor knows you have the ring
U have to build up you fortress and dont need to attack.And then comes the brutal mordor...I think its awesome when u just have to defend your fortress to win!!

Map:anorien
2.Men
3.-
4:Theres no farrmer in the farm.I dont know it exactly but i think there sshould be a farmer?

1.Anorien
2.Men
3.Summoned hobbits
4.They had the ring but the symbol wasnt showed above them



1.I forgot it sorry
2.Men
3.Gondor Arxhers
4.I had loads of gondorian Archers in the golden Hall.And the destroy Button of the Golden Hall looked like the Archer Button.So i clicked on it( i didnt know it yet) cuz i wanted to get my Archers out and the building was destroyed :-(

Edited by elbenmensch, 04 November 2007 - 04:00 PM.

Posted Image
Posted Image

#40 Sûlherokhh

Sûlherokhh

    Sagacious Engineer

  • Project Team
  • 3,754 posts
  • Location:Central Germany
  • Projects:S.E.E., Sage A.I., Code Advisor
  •  'Axe'er of the Gordic Knot

Posted 04 November 2007 - 03:20 PM

Tune up your Model settings.

bannerreal01mittelit3.jpg
Axed Head and A.I. Coder for S.E.E. and ... stuff

".. coding is basically boring. What's fun is finding out how things work, take them apart and then put them together in ways that were not intended nor even conceived."





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Google (1)