Jump to content


Photo

WOTE Support Topic


  • Please log in to reply
124 replies to this topic

#101 Guest_l_*

Guest_l_*
  • Guests

Posted 27 April 2008 - 10:22 PM

yes i have vista and having the orginal on a D drive and a expansion on the C drive does work believe me

#102 Guest_same guy as last post_*

Guest_same guy as last post_*
  • Guests

Posted 27 April 2008 - 10:23 PM

cool ill try reinstalling it to the C drive

#103 Guest_same guy as last post_*

Guest_same guy as last post_*
  • Guests

Posted 28 April 2008 - 05:46 AM

GOOD NEWS I GOT IT WORKING AND GREAT MOD


JUST WISH custom heores would work

#104 MorrisB

MorrisB

    Wanderer of the East

  • Project Team
  • 884 posts
  • Location:Szombathely, Hungary
  • Projects:Wars of the East mod
  •  Loremaster of WotE

Posted 28 April 2008 - 12:37 PM

We'll try to fix that in Beta 4.0 (not sure if it will work, though) :p
Posted Image
---
"Well, I can't argue with that - modding IS hard. But what would have become of games like Starcraft, Warcraft 3, Dungeon Siege, Half-Life 1-2, Neverwinter Nights and BfME 1-2 if we, modders, weren't there ? They would have long been forgotten. Modding is hard, but it's an honorable thing." - MorrisB

#105 Sir Takamahri

Sir Takamahri
  • Members
  • 36 posts
  • Location:Canada

Posted 06 June 2008 - 11:50 PM

I was the happiest person on the planet when, after figuring out there was something wrong with the instructions and correcting it, the WotE splash screen appeared.
But then my worst nightmare came true
It was that @#$!%^# game.dat error again!
I wont bother putting the whole thing since 3 quarters of it is incomprehendable, but it was about
'data\ini\evilfaction\structures\angmar\angmarmewlipswamp.ini'
Could someone explain what I did wrong?

-I have patch 2.01
-Instead of putting the .big file in "C:\Documents and Settings\[YOUR USERNAME]\Application Data\My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files" I put it in "C:\Program Files\Electronic Arts\The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king" or something like that

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me!
A day may come when the courage of men fails; when we forsake our friends and break all bonds of fellowship; but it is not this day. An hour of wars and shattered shields when the age of men comes crashing down; but it is not this day! This day we fight!
By all that you hold dear, on this good earth; I bid you stand! Men of the West!


-Aragorn, at the Black Gate T.A. 3019.

#106 Pixel

Pixel

  • Hosted
  • 2,451 posts
  • Location:London, UK

Posted 07 June 2008 - 07:33 AM

Takamahri, Its required to be placed inside "Application Data\My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files". It wont work inside "Program Files\Electronic Arts\The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king".

#107 Grizzlez

Grizzlez

    title available

  • Project Team
  • 667 posts
  • Location:England
  •  Coder/ini/FX writer, Skinner

Posted 07 June 2008 - 04:51 PM

If you bother to follow installation instructions then you won't have a problem. If you try it your way putting stuff in different places of course it won't work.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Posted Image

#108 Sir Takamahri

Sir Takamahri
  • Members
  • 36 posts
  • Location:Canada

Posted 08 June 2008 - 01:43 PM

Ok, Ok, It's just that when I put it in "Application Data\ My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files" it ran the normal game, but when I put it in the other place, it would at least show the splash screen. I guess I must've done something wrong .
Trying again right now.

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me!
A day may come when the courage of men fails; when we forsake our friends and break all bonds of fellowship; but it is not this day. An hour of wars and shattered shields when the age of men comes crashing down; but it is not this day! This day we fight!
By all that you hold dear, on this good earth; I bid you stand! Men of the West!


-Aragorn, at the Black Gate T.A. 3019.

#109 Kyross

Kyross
  • Hosted
  • 190 posts
  • Location:Kanadah
  • Projects:WotE

Posted 08 June 2008 - 02:29 PM

That's because you were overwriting the splash screen. From the application files location you have to launch it with the shortcut to enable the mod and show the splash screen. If you are playing 3.2, make sure to go to the shortcuts properties and change the target directory from beta3bugfixed to beta32bugfixed.
Posted Image <-- Actually more like coder/mapper/modeller, but there's no bar for that.

#110 Sir Takamahri

Sir Takamahri
  • Members
  • 36 posts
  • Location:Canada

Posted 08 June 2008 - 03:05 PM

Yes! That's it! The target path said beta3bugfixed at the end! It works now! Thank you, Kyross!

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me!
A day may come when the courage of men fails; when we forsake our friends and break all bonds of fellowship; but it is not this day. An hour of wars and shattered shields when the age of men comes crashing down; but it is not this day! This day we fight!
By all that you hold dear, on this good earth; I bid you stand! Men of the West!


-Aragorn, at the Black Gate T.A. 3019.

#111 Guest_DLT_*

Guest_DLT_*
  • Guests

Posted 10 June 2008 - 03:47 PM

I downloaded the Wars of the East Mod. I read though the README and did everything it told me to. However when i load the game, not only does the Icon not show a helmet (it's a white sheet of paper), it also dosent load the mod. I checked in the skirmish and the goblins were still avalible and other heros where not there. I also must mention that i couldn't find the [Username] Folder or the Rise of the witch king folder. Because of that I created them myself.

#112 Kyross

Kyross
  • Hosted
  • 190 posts
  • Location:Kanadah
  • Projects:WotE

Posted 16 June 2008 - 02:50 AM

Ooh, shoudl have read through this topic for a solution first. Neeever create the folder, you have to go into your computers folder properties and make it so it shows hidden folders most likely. THis is the saame folder that holds your profile data and things like downloaded maps, plus game configurations so creating a new one doesn't accomplish much.
Posted Image <-- Actually more like coder/mapper/modeller, but there's no bar for that.

#113 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 17 June 2008 - 06:50 AM

can't play wotr mode

just finish a battle then game crush :p

#114 spy4329

spy4329
  • New Members
  • 1 posts

Posted 09 July 2008 - 02:55 PM

can't play wotr mode

just finish a battle then game crush :p


i have this problem,too ^_^

my version is beta32bugfixed

#115 Ring o' Fate

Ring o' Fate

    The Ghost.

  • Project Team
  • 1,627 posts
  • Location:PA
  • Projects:Trying to find meaning...
  •  The guy that is just a ghost.

Posted 11 July 2008 - 02:53 AM

It will happen, ALOT!
A changed man is only the same man with a different outlook of life.

#116 shadowcreature

shadowcreature

    title available

  • Members
  • 457 posts
  •  RJ-Bug Hunter

Posted 11 July 2008 - 04:35 AM

Indeed it will, and also is mentioned in the readme. :p

#117 MorrisB

MorrisB

    Wanderer of the East

  • Project Team
  • 884 posts
  • Location:Szombathely, Hungary
  • Projects:Wars of the East mod
  •  Loremaster of WotE

Posted 11 July 2008 - 07:40 AM

True. Unfortunately, this is a bug which we couldn't fix so far. The new units/heroes have all been converted to War of the Ring mode, but the whole thing is unstable (as you've experienced already).
Posted Image
---
"Well, I can't argue with that - modding IS hard. But what would have become of games like Starcraft, Warcraft 3, Dungeon Siege, Half-Life 1-2, Neverwinter Nights and BfME 1-2 if we, modders, weren't there ? They would have long been forgotten. Modding is hard, but it's an honorable thing." - MorrisB

#118 Guest_Tomzter08_*

Guest_Tomzter08_*
  • Guests

Posted 31 July 2008 - 01:18 PM

I was the happiest person on the planet when, after figuring out there was something wrong with the instructions and correcting it, the WotE splash screen appeared.
But then my worst nightmare came true
It was that @#$!%^# game.dat error again!
I wont bother putting the whole thing since 3 quarters of it is incomprehendable, but it was about
'data\ini\evilfaction\structures\angmar\angmarmewlipswamp.ini'
Could someone explain what I did wrong?

-I have patch 2.01
-Instead of putting the .big file in "C:\Documents and Settings\[YOUR USERNAME]\Application Data\My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files" I put it in "C:\Program Files\Electronic Arts\The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king" or something like that


I know its happend to me all the time with WotE
i tried that Beta32 Bug fixed thing but it just plays the real ROTWK

#119 Ring o' Fate

Ring o' Fate

    The Ghost.

  • Project Team
  • 1,627 posts
  • Location:PA
  • Projects:Trying to find meaning...
  •  The guy that is just a ghost.

Posted 01 August 2008 - 04:28 PM

If everyone said it one, they said it a thousand times: You put it in: "C:\Documents and Settings\[YOUR USERNAME]\Application Data\My The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king Files" no exceptions!
A changed man is only the same man with a different outlook of life.

#120 Guest_Tomzter08_*

Guest_Tomzter08_*
  • Guests

Posted 04 August 2008 - 05:56 PM

Hello Hello Einstein
I DID THAT AND ITS GOT THE SAME PROBLEM

What is your solution to that




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users