Jump to content


Photo

BETA Thread


  • Please log in to reply
816 replies to this topic

#21 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 29 October 2006 - 11:01 PM

:( :( i still cant see skins. the only thing i can see know that i couldnt before is the fortress and the trees in the base.

also as elvenlord said mine opened up my archive file so i just moved it to the main folder. could this have caused it???
Posted Image

#22 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 29 October 2006 - 11:08 PM

it said that the pathway wasn't valid :(

elvenlordbanner.jpg
 


#23 Mathijs

Mathijs

    Lounge Act

  • Division Leaders
  • 13,401 posts
  • Division:BFME
  • Job:Leader

Posted 29 October 2006 - 11:11 PM

No, Adummy, change the target of the shortcut to

"C:\Program Files\EA GAMES\The Battle for Middle-earth ™\lotrbfme.exe" -mod ElvenAlliance.big

That should solve it.

Edit: ElvenLord, if it says that you might have BFME installed on a drive thats called differently from the C:\ I used as an example. If it's D, E or anything, change it to that. Does that work?

Edited by Matias, 29 October 2006 - 11:13 PM.

ykmHRUP.png


#24 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 29 October 2006 - 11:13 PM

I put that in and it said the pathway wasn't valid :(

edit: posted before matias edited, just ignore this post

Yep, it was on D, thanks ;)

STILL DIDN'T WORK!! :(

Edited by Elvenlord, 29 October 2006 - 11:19 PM.

elvenlordbanner.jpg
 


#25 Celeglin

Celeglin

    Silhouette of a Serenade

  • Hosted
  • 2,468 posts
  • Projects:The Elven Alliance, Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 29 October 2006 - 11:20 PM

Shiiiiit. Didn't realise the shortcut wasn't working. I'll get to fixing it.

adummy: keep the ElvenAlliance.big folder out of the main BfME folder. Keep it to the application data one it was installed to

Posted Image
Posted Image


#26 Mathijs

Mathijs

    Lounge Act

  • Division Leaders
  • 13,401 posts
  • Division:BFME
  • Job:Leader

Posted 29 October 2006 - 11:20 PM

Please post what you have in your target box, maybe that can help me.

I'm reïnstalling mine now to track back exactly how I got it to work.

EDIT: Ah, I see Celeglin has arrived. Finally, I can go to bed. ;)

Toodlez.

Edited by Matias, 29 October 2006 - 11:21 PM.

ykmHRUP.png


#27 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 29 October 2006 - 11:23 PM

Celeglin! I'm ashamed of you, using inappropite language ;)
"D:\Program Files\EA GAMES\The Battle for Middle-earth ™\lotrbfme.exe" -mod ElvenAlliance.big

elvenlordbanner.jpg
 


#28 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 29 October 2006 - 11:25 PM

Right. Place the .exe in your application data. Uninstall the Elven Alliance. Reïnstall the Elven Alliance and rename your shortcut to

"D:\Program Files\EA GAMES\The Battle for Middle-earth ™\lotrbfme.exe" -mod ElvenAlliance.big

That's my final possible solution, and now I'm really going to sleep.

Nighty.

#29 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 29 October 2006 - 11:27 PM

Argh. With .exe I mean the shortcut that appeared when you first installed Elven Alliance.

GOODNIGHT. ;)

#30 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 30 October 2006 - 12:34 AM

ARRGGGHHHH!!!!
IT STILL WON'T WORK!!! :(

elvenlordbanner.jpg
 


#31 Guest_THEGHOST_*

Guest_THEGHOST_*
  • Guests

Posted 30 October 2006 - 12:59 AM

is anyone else having problems with seeing the new skins of everything that cel has made?? i tried on very high and i still couldnt see them. :(



im having the same problem and i started with a clean install.

before i tried letting the installer do its thing and i click on the icon and i get the notepad. i tried the target line suggested in this thread but it tells me its an invalid target so then i tried telling the installer to install the mod in the BFME folder and i ran it using the normal icon and i got the music from EA but the intro movie was the same. Then i tried doing a skirmish but i got the purple icons but i did have sound and the voice acting and stuff,

#32 Celeglin

Celeglin

    Silhouette of a Serenade

  • Hosted
  • 2,468 posts
  • Projects:The Elven Alliance, Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 30 October 2006 - 01:06 AM

If you're having installation problems, I just uploaded a fixed version of the installer. You can download it HERE. Uninstall the original before installing this new version.

And for the last time: do NOT move the mod into the root BfME folder. You'll have to create a new asset.dat file if you're going to do that. With the new installer, everything should work fine.

Posted Image
Posted Image


#33 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 30 October 2006 - 01:30 AM

I LOVE YOU CELEGLIN!!!!!!!!!! :) :blush: :cool: :grin: :lol: :mellow: :p :popcorn: :rolleyes: :shiftee: :sleep: :p ;) ^_^ :spam: :spam: :spam:
Posted Image

#34 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 30 October 2006 - 01:49 AM

NOOOO!! It showed the BFME Start thing, then this:

Expected floating point value or predifined macro, but found 'ROHAN_ELVEN_MELEE_DAMAGE_UPGRADE'
Error parsing field 'Damage' in block 'Weapon' in file 'Data\INI\Weapon.ini', line 5310

Error parsing field" in block'Weapon' in file 'Data\INI\Weapon.ini', line 5310

Error parsing INI block' Damage' in file 'Data\INI\Weapon.ini'.

Because of the severity of this error the game will now exit. :(

elvenlordbanner.jpg
 


#35 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 30 October 2006 - 02:01 AM

here u go elven.

And for the last time: do NOT move the mod into the root BfME folder. You'll have to create a new asset.dat file if you're going to do that. With the new installer, everything should work fine.


uninstall tea and bfme, reinstall bfme, patch, then install tea. i think this is what u do

Edited by adummy, 30 October 2006 - 02:07 AM.

Posted Image

#36 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 30 October 2006 - 02:12 AM

ok, reinstalled BFME(3rd time today :rolleyes: ),installing TEA
If this works I :p adummy

elvenlordbanner.jpg
 


#37 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 30 October 2006 - 02:14 AM

i :p being :rolleyes:

but im sad because i didnt do my homework early today so know i have to do it and cant have some tea :(
Posted Image

#38 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 30 October 2006 - 02:18 AM

IT STILL DOESN"T WORK!!!!!!!!
Did the same thing as last time!!!

Edit: Poor adummy :(

I'm doing my homework now

Edited by Elvenlord, 30 October 2006 - 02:19 AM.

elvenlordbanner.jpg
 


#39 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 30 October 2006 - 02:22 AM

did u update the patches? did u get the new installer that cel posted HERE ? did u delete everything that was in the folders because things are still in there when you uninstall.

p.s. im almost done!!

Edited by adummy, 30 October 2006 - 02:23 AM.

Posted Image

#40 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,827 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 30 October 2006 - 02:24 AM

I forgot to patch :p
I :rolleyes: :popcorn: :shiftee: adummy
let's see if it works

Edit: Yay, adummy's almost done...
I HATE Romeo and Juliet
I have to memirize(sp?) 40 lines!!

Edited by Elvenlord, 30 October 2006 - 02:27 AM.

elvenlordbanner.jpg
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users