Jump to content


Photo

MO 3.3 // Game Bugs


  • Please log in to reply
1048 replies to this topic

#1041 JackoDerp

JackoDerp
  • Members
  • 138 posts
  • Location:Somewhere in the UK
  • Projects:Doing dumb shit to Red Alert 1
  •  Arrogant arsehole with questionable sanity.

Posted 11 October 2018 - 12:59 PM

Hmmmmmm.....
 
Spoiler

Edited by JackoDerp, 11 October 2018 - 01:00 PM.

Everyone seems to be arguing over how Yunru came into such a position of power,

yet nobody is willing to explain how Rahn's weapon is able to teleport a pair of shorts.


#1042 Divine

Divine

    Note that I was drunk when I chose the name for my forum account

  • Members
  • 1,000 posts
  • Location:Hungary

Posted 11 October 2018 - 09:39 PM

Played a game on an Islands map against some Soviets. Destroyed one of their airfields. One of its docked Foxtrots didn't blow up with it, and the jet ended up being parked on the ground.



#1043 maikaregion

maikaregion
  • New Members
  • 2 posts

Posted 13 October 2018 - 06:35 AM

When I launch the game it is off center and the screen is black. The borders are there but the place where the map/units/buildings show is all black



#1044 OfficialLolicon

OfficialLolicon

    I just exist to whine about random stuff

  • Members
  • 66 posts
  • Location:Center of nothingness
  • Projects:Various mods of various games
  •  Modder

Posted 13 October 2018 - 09:41 AM

When I launch the game it is off center and the screen is black. The borders are there but the place where the map/units/buildings show is all black

Try changing your renderer in the options.. Try testing each one and see where the game would work fine


You can use mission units in MO here

 

Spoiler

 


#1045 maikaregion

maikaregion
  • New Members
  • 2 posts

Posted 13 October 2018 - 08:32 PM

 

When I launch the game it is off center and the screen is black. The borders are there but the place where the map/units/buildings show is all black

Try changing your renderer in the options.. Try testing each one and see where the game would work fine

 

Thank you for your response.

 

I tried all renderers and nothing made a difference other than some of them made the game off center to the bottom right rather than the upper left.



#1046 OfficialLolicon

OfficialLolicon

    I just exist to whine about random stuff

  • Members
  • 66 posts
  • Location:Center of nothingness
  • Projects:Various mods of various games
  •  Modder

Posted 14 October 2018 - 07:54 PM

 

 

When I launch the game it is off center and the screen is black. The borders are there but the place where the map/units/buildings show is all black

Try changing your renderer in the options.. Try testing each one and see where the game would work fine

 

Thank you for your response.

 

I tried all renderers and nothing made a difference other than some of them made the game off center to the bottom right rather than the upper left.

 

I see..

In this case, I recommend you to check this forum:

https://forums.revor...ues-megathread/

The forum focuses in your case I believe, and should have the answer to it if ever...

Sadly, I have no idea how to fix your issue.


You can use mission units in MO here

 

Spoiler

 


#1047 CrimsonRaider

CrimsonRaider
  • Members
  • 44 posts
  • Location:Hungary

Posted 15 October 2018 - 06:17 AM

One time bug (a month ago): on Elusive peace, normal mode, 2v6, a soviet enemy base (8) still had power, however I destroyed all the tech power plants, nuclear reactors. I don't know, it's still in the game, I could not reproduce the problem since.
An other: since the last update, I can build 2 shadow tanks. One of them is placed at the T2 vehichle cluster next to the driller - it's still T3, the other is in its place. Sorry for no screenshots, but I always forget to set the game in windowed mode,
On world rejector, epsilon enemy (only them) can build nex to the tech machine shop. Speaking of epsilon: they still can build T3 defences on lover tech level settings, alongside with foehn.
And: YAYYYYY, ARCHERZZ!



#1048 isaac103

isaac103

    title available

  • Members
  • 347 posts

Posted Yesterday, 03:16 AM

So I am having a problem with unit voices not working in Mental Omega. The music plays but the sounds do not. All the volume sliders are at the far right.

 

Mental Omega sound problem.PNG

 

Any idea on how this problem can be resolved? Reinstalling the game and the computer does not help at all. 



#1049 OfficialLolicon

OfficialLolicon

    I just exist to whine about random stuff

  • Members
  • 66 posts
  • Location:Center of nothingness
  • Projects:Various mods of various games
  •  Modder

Posted Yesterday, 04:03 PM

1)According to the debug file in the game directory

"[Developer warning]Failed to parse INI file content: [HIJACKER]VehicleThief.EnterSound=VehicleHijack"

If I recall correctly, even in 3.3.3, the Hijackers' thief sound disappeared. Maybe it got override in the sound.ini?

 

2) Still haven't got an answer yet but getting your Scientist mind controlled in Obstinate causes the mission to fail. Intentional?


You can use mission units in MO here

 

Spoiler

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users